Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen met betrekking tot de Week van Herdenken Vol Leven in De Balie in Amsterdam. Staat uw vraag er niet bij? U kunt altijd een mail sturen naar contact@herdenkenvolleven.nl en hier met uw vraag terecht.

Waar vindt de Week van Herdenken Vol Leven plaats?

In debatcentrum De Balie op het Leidseplein in Amsterdam. Een mooie en bijzondere plek in hartje centrum van Amsterdam waar spraakmakende debatten plaatsvinden. Een omgeving waar onderwerpen als Ereveld Vol Leven in het Theater of Wat kunnen wij van Zuid Molukse kapers leren over terrorisme en Radicalisering thuis horen. Ook de plek waar wij met trots een uniek en confronterend spel lanceren; Verzet - hoe ver ga jij?

Waar kan ik kaarten kopen?

Via De Balie in Amsterdam; per evenement staat er een link waarmee u naar de verkoopomgeving van De Balie navigeert.

Wat kan ik verwachten bij Ereveld Vol Leven in het theater?

Op deze avond wordt een levend schilderij gemaakt van het levensverhaal van het oorlogsslachtoffer. Ook wordt in dit levende schilderij zichtbaar gemaakt wat de impact is op de nabestaanden die achterbleven. Hiervoor wordt deelname gevraagd van het publiek. Maar je kan ook als toeschouwer kijken naar het ontstaan.

Wat is het spel Verzet - hoe ver ga jij?

Dit is een spel voor iedereen van 14 tot 104 jaar waarin je door dilemma’s uitgedaagd wordt twee tegenstellingen te onderzoeken. Door je in te leven in andermans argumenten creëer je meer inzicht en begrip. Inzicht en begrip zijn het startpunt om tegenstellingen te overbruggen, onderdrukking tegen te gaan en in verzet te komen tegen groeiende verdeeldheid. Het doel: vrede en vrijheid bevorderen. Klik hier als u meer wilt weten over dit bordspel

Twitter Facebook LinkedIn


Copyright 2018 | Herdenken vol Leven | Deze website wordt u opgediend door © Plate